Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenül szükségesek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számlakiállításhoz. Nélkülük a rendelés érvénytelennek minősül. A Vevő teljes körű felelősséget vállal azért, hogy a megadott adatok a valóságnak megfelelnek.

Az Eladó a birtokába jutott adatokat elektronikus rendszerében tárolja, bizalmasan kezeli és kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel. Harmadik félnek nem adhatja tovább. Kivételt képez, ha a harmadik fél az Eladó szerződéses partnere (futárszolgálat) és a Vevővel kötött vásárlási szerződéshez elengedhetetlen a legszükségesebb adatok továbbítása, vagy ha a Vevő erre az Eladót - nyilatkozatával - feljogosítja. Továbbá amennyiben ezt törvény vagy a hatóság kötelezővé teszi.

A webáruházban történő vásárlás feltételezi a Vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

Az Eladó semmilyen módon nem felelős az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat elveszéséért, internet hálózatban bekövetkező bármely működési hiba, meghibásodás a vételi eszközökben, bármely szoftver nem megfelelő működése, bármely programhiba, technikai hiba bekövetkezéséért.