Fizetési módok

Fizetési lehetőségek:
- Készpénz: utánvétes kiszállításkor vagy üzletünkben történő átvétel esetén
1222 Budapest, (XXII.kerület) Nagytétényi út 106. (Nyitvatartási idő: H-Cs: 8-16, P: 8-14) 
- Bankkártya: üzletünkben történő átvétel esetén 
 1222 Budapest, (XXII.kerület) Nagytétényi út 106. (Nyitvatartási idő: H-Cs: 8-16, P: 8-14) 
  Kiszállítás esetén általában a futárnál is van mód bankkártyás fizetésre
- Online bankkártyás fizetés:
Az online bankkártyás fizetéskor az OTP Mobil Kft. által biztosított egyszerű és biztonságos SimplePay* online fizetési rendszerén keresztül történik a fizetés. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatások keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt A SimplePay tranzakciókat folyamatosan figyeli és nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. Minden tranzakció biztonságos és kódolt csatornán kerül lebonyolításra. A vásárlás a fizetési szolgáltató weboldalán történik, a fizetés végezetével a rendszer automatikusan visszairányítja webáruházunkba. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet, a Simple Pay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel tőle független és védett olddal.  A SimplePay Szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban a vevőt az OTP Mobil Kft.-vel szemben külön díj nem terheli. A kárytabirtokosok számára az internetes fizetés díjmentes!

Elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard, Visa Electron*, Maestro*.

Elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard, Visa Electron*, Maestro

* Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben a rendszer képes elfogadni.

- Banki előreutalás / befizetés:
Előreutalás esetén e-mailben elküldjük a számla másolatát, melyen megtalálhatók az utaláshoz szükséges bankszámla adatok.
Átutaláskor kérjük, a küldött számla számára hivatkozzanak! 
Kérjük, a számlamásolat megérkezése előtt ne utaljanak!
Kiszállítás esetén a rendelt terméket, akkor adjuk fel, amint a számlánkra megérkezett az áru ellenértéke vagy az átutalást igazoló bizonylatot e-meilben megküldik.
Amennyiben a rendelés ellenértéke 8 naptári napon belül nem érkezik meg számlánkra, a rendelést automatikusan töröljük.
Figyelem!  Postai rózsaszín csekkes befizetést nem fogadunk el bankszámlára!